PGGM

Over de opdrachtgever

PGGM is een Nederlandse pensioenorganisatie. Zij zetten zich in voor een betaalbaar, goed en duurzaam pensioen voor pensioenfondsen, opdrachtgevers en deelnemers.

Meer weten over PGGM? Bekijk ook eens hun website.

Onze bijdrage

PGGM zocht een professional met inhoudelijke vakkennis op het gebied van FM voor de implementatie en concretisering van het hybride werken in de fysieke werkomgeving. Ook was er behoefte aan ondersteuning op andere facilitaire aandachtsgebieden.

Onze young professional zorgde samen met de Service Manager voor het inrichten, onderhouden en bewaken van een wendbare dienstverlening die aansloot op de klantbehoeften. Waarbij werkprocessen en productiviteit van medewerkers werden ondersteund en gestimuleerd. De young professional ging meewerken aan de concretisering van het hybride werken in de werkomgeving en de Facilitaire dienstverlening: van het aanpassen van de bestaande werkomgeving, het implementeren van een nieuwe werkplekmix, het helpen van teams hybride te gaan werken tot het inregelen van nieuwe dienstverleningsconcepten. Hierbij ondersteunde de young professional de verantwoordelijke FM collega’s met woord, maar vooral met daad.

PGGM