Ziekenhuis Rivierenland

Over de opdrachtgever

Ziekenhuis Rivierenland is een regionaal ziekenhuis voor Tiel en Culemborg. Zij zetten zich in voor een gezonde regio waar mensen op hen kunnen rekenen.

Meer weten over Ziekenhuis Rivierenland? Bekijk ook eens hun website.

Onze bijdrage

Binnen het ziekenhuis Rivierenland in Tiel heeft een Young Professional de functie Facilitair Inkoper ingevuld. In deze functie was zij inkoper voor de Facilitaire contracten en heeft zij ook bij technische- en medische contracten ondersteund. Daarnaast was zij verantwoordelijk voor diverse implementaties vanuit Facilitaire contracten. Ook ondersteunde zij vanuit de afdeling Inkoop en Facilitair een aantal projectgroepen rondom proces- en systeemoptimalisaties. Als projectleider heeft zij een interne verhuizing gecoördineerd en de implementatie van het flexwerkbeleid in goede banen geleid.

Een andere Consultant heeft als Inkoper de verantwoordelijkheid voor het Facilitaire inkooppunt op zich genomen. Tevens deed zij de begeleiding van de Facilitaire tenderprojecten voor afvalverwerking en meubilair. Ook de leveranciersaudit viel onder haar verantwoordelijkheid.

Ziekenhuis Rivierenland