13 Post-HBO Studenten geslaagd aan de Ifmec Academy!

Vrijdag 14 december was een feestelijke dag voor de dertien geslaagden aan de Ifmec Academy. Deze dag vond de diploma uitreiking plaats in het Maarten Maartenshuis op onze opleidingslocatie in Doorn. Na de opening onder het genot van een kopje koffie en thee vond de traditionele 'bordesscene' plaats, waarbij de studenten die een diploma en/of certificaat behaalden op de foto gingen. Naar buiten, KLIK, naar binnen, opwarmen, want het was twee graden...

Na mooie woorden door de opleidingscoördinatoren Leo Laanen, Koen Elzenga en Geert Hielema en Marianne van der Ploeg van de examencommissie vond de diploma uitreiking plaats. Iedere student werd naar voren gevraagd alwaar de begeleider kort inging op het doorlopen traject en aan de hand van een ludieke foto de deelnemer omschreef. Vervolgens werd het certificaat, welke tevens geldt als eerste deel van de MSc opleiding Facilities Management aan de LJMU, vol trots ondertekend. Het 1,5 jaar hard werken werd beloond! Enkele deelnemers konden de uitreiking helaas niet bijwonen. Zo was Ifmec Young Professional Kyara van der Tuin op het moment van de uitreiking op vakantie in Colombia. Toch kon ze haar diploma controleren, de bijeenkomst bijwonen en toegesproken worden middels Skype. Student Eva Buurma, wie haar stuk heeft geschreven voor gemeente Amsterdam, heeft haar opleiding zelfs met de titel 'met genoegen' behaald! De examencommissie was zeer te spreken over het niveau en de diepgang van haar scriptie.

Tijdens de bijeenkomst werd ook stilgestaan bij het feit dat Geert Hielema na heel veel jaren afscheid neemt als voorzitter van de Examencommissie. Gelukkig blijft Geert nauw betrokken bij de academy, en neemt als 'gewoon' lid deel aan de examencommissie.

Na het officiële gedeelte werden de flessen champagne al snel ontpopt en werd er nog enige tijd gemoedelijk geborreld en nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. De hechte klas nam afscheid, maar niet voor lang! De studenten zullen elkaar nog vaak treffen op alumni-bijeenkomsten. Ook vervolgt het grootste deel van de groep het opleidingstraject door in januari te starten met de MSc Facilities Management aan de Liverpool John Moores University.

We wensen alle geslaagden veel succes toe met zijn of haar verdere carrière!
Ook interesse om te starten met de Post-HBO opleiding? Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de klas van 2019, welke in januari start!

Post HBO Diploma Uitreiking 2017 2018