Post-HBO klas & MBA module Smart FM van start aan de Ifmec Academy

Post-HBO klas & MBA module Smart FM van start

26 & 27 januari start in de Ifmec Academy een nieuwe MBA module en Post-HBO klas voor FM-professionals die hun organisatie willen meenemen in de ontwikkelingen van deze tijd.

 

Meer weten over datagedreven FM? Sluit aan bij de module Smart FM.

Donderdagavond 26 januari start in een online bijeenkomst de MBA module Smart FM - Managing Intelligent Buildings. In zes maanden gaan de deelnemers in 7 digitale en 4 fysieke lessen gestructureerd in op alle ontwikkelingen op het gebied van datagedreven facility management. Het bijzondere van deze module is dat deze een onderdeel vormt van de internationale MBA Facility Management. De module is echter ook los te volgen, evenals de fysieke Masterclass Big Data welke in Westendorf wordt gegeven door Jeffrey Saunders (Head of Research bij IFMA) op 13 en 14 maart. Voor deze masterclass alsook de hele module zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

 

Maak je organisatie futureproof! Vrijdag 27 januari start de Post-HBO Facility Management. 

Op vrijdag 27 januari start de Post-HBO opleiding Facility Management op SDG Campus Landgoed Zonheuvel in Doorn. In vier tweedaagse en vier eendaagse bijeenkomsten wordt er gewerkt aan een plan voor de eigen organisatie. Dit leidt naast een waardevol rapport voor je organisatie ook tot een erkend Post-HBO diploma in december 2023. Deelname is nog steeds mogelijk via aanmelding op onze website.