Geweldige prestaties tijdens de FMN Student Awards!

Ifmec feliciteert Young Professional Noa de Ruiter en Consultant Rick Veurink met een geweldige prestatie tijdens de FMN (Facility Management Nederland) Student Awards 2019 in de categorie bachelor en de categorie master.

Noa heeft voor haar Bachelor onderzoek gedaan naar op welke wijze Pay per Use met behulp van data geïmplementeerd kan worden binnen Facility Management waarbij de focus lag op de schoonmaak. Noa gaf de boodschap mee dat Facility Managers ervoor moeten zorgen dat de ontwikkelingen binnen trends als data en technologie gestimuleerd moeten blijven worden, zodat een facilitair model als Pay per Use in de toekomst binnen elke organisatie mogelijk is.

Rick heeft voor zijn Master onderzoek gedaan naar Blockchain technologie binnen de Nederlandse Facility Management markt. Rick denkt dat de gemiddelde Facility Manager nog niet klaar is voor de veranderende wereld van o.a. Blockchain. Als boodschap gaf Rick het publiek dan ook mee dat elke Facility Manager zich in technologie zoals Blockchain zou moeten verdiepen om te kijken wat de toegevoegde waarde hiervan kan zijn voor elke organisatie. 

Van het publiek kregen zij in beide categorieën veruit de meeste stemmen. 

Rick En Noa