Ifmec MSc studenten slagen cum laude

Op maandag 20 juni 2016 kon het glas geheven worden op de uitmuntende resultaten van de MSc groep van Ifmec Academy en Liverpool John Moores University! De Nederlandse groep Facility Managers zijn uitermate succesvol geslaagd; Naast “with Merit” zijn drie studenten zelfs cum laude afgestudeerd. De MSc Applied Facility Management van de Liverpool John Moores University is een vervolg op de Post-HBO FM-opleiding welke al 25 jaar in Nederland door Ifmec Academy wordt verzorgd. Hiermee is een traject ontstaan dat studenten de mogelijkheid biedt om na hun Post-HBO opleiding versneld (met vrijstellingen) hun MSc Facility Management te behalen.


Op woensdag 13 juli 2016 vindt in de kathedraal van Liverpool de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats. Ook geïnteresseerd in één van de Ifmec opleidingen, neem contact op met het kantoor van Ifmec op ifmec@ifmec.nl of kijk op de website van Ifmec.

Op de foto van links naar rechts:
Paul Rouhof (Programma manager MSc.), de geslaagden Sylvia van Heijningen, Leo Beeren, Pieter Verheijen, Willem van der Kolk, Leo Laanen (Directeur Ifmec) en Koen van Haastert.