Introductievideo “Doe eens duurzaam: FM & de SDG’s” staat online!

It’s a wrap, we gaan van start! Na een lange periode van voorbereiden, plannen, opnemen en monteren is het dan eindelijk zo ver: De afleveringen van onze nieuwe videoproductie DOE EENS DUURZAAM: FM & de SDG’s komen online online. In deze teaser zie je wat komen gaat vanaf 5 januari!

Doe eens duurzaam

Doe eens duurzaam is dé videoproductie over hoe het facilitaire werkveld kan bijdragen aan het behalen van de 17 duurzaamheidsdoelstellingen van de VN, de SDG’s. Het behalen van de SDG’s is wereldwijd een enorme uitdaging en lukt alleen als alle bedrijven en instellingen zich hiervoor inspannen. Facility Management heeft op alle SDG’s een (zeer) grote invloed, maar dit is vaak (nog) niet bekend in de top van organisaties. Daarom hebben FMN en Ifmec de krachten gebundeld met een 17-delige videoproductie. Ook SDG House Utrechtse Heuvelrug committeert zich aan deze productie.

In deze 17 (ja, één per SDG) afleveringen van zo’n 20 minuten gaan Yvette Watson, Alycia Biekram en Wim Oolbekkink in gesprek met boegbeelden en wetenschappers uit het werkveld in gesprek en delen we de best practices zodat jij direct aan de slag kan gaan met het behalen van de doelstellingen. Hoe realiseer je de desbetreffende SDG, en tegen welke problemen kan je aanlopen?

Introductievideo als teaser op wat komen gaat

Vanaf 5 januari komen er iedere dinsdag en donderdag een aflevering online van ‘Doe eens duurzaam!’ waarin we je handvatten geven waarmee jij aan de slag kan om te verduurzamen! Benieuwd naar de videoproductie? Bekijk hieronder de teaser, of ga direct naar de SDG pagina op onze website! Onze duurzame en circulaire set hebben we mede te danken aan Triboo, i-did en Ambius!

Help mee om deze kennis verder te verspreiden!

Deel onze videoproductie op jouw sociale kanalen en gebruik daarbij de hashtag #DoeEensDuurzaam!
Zo maken we samen het belang van FM kenbaar binnen de gehele organisatie en ver daarbuiten.
Wil je écht niks missen? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal!