Opening Academisch jaar 2020 / 2021 met Koninklijk bezoek

Op vrijdag 11 september 2020 vond de Opening Academisch jaar 2020-2021 van de Ifmec Academy plaats. Het evenement was zowel digitaal als fysiek te volgen vanaf Landgoed Zonheuvel (SDG House) in Doorn.

Het academisch jaar werd geopend door de Academisch Dean Prof. dr. ir. Jan van Dalen. Van Dalen sprak over wetenschap in beweging. De Valedictorian speech werd dit jaar gegeven door Iris van Mierlo. Zij presenteerde haar onderzoek “Millennials in de werkplek” waaruit naar voren kwam dat Millenials geen speciale eisen stellen aan een werkplek, maar een werkplek die past bij hun taken op dat moment. Iris heeft een IFMA Honourship heeft gewonnen met dit onderzoek.

Na haar boeiende verhaal sprak Z.K.H. Prins Carlos de Bourbon de Parme in zijn Da Vinci lezing over het boek “Wat is Wijsheid?”. In zijn verhaal werd wederom de urgentie van het duurzaamheidsvraagstuk naar boven gebracht. Ook benadrukte hij dat het Coronavirus ons niet moet vertragen in de race naar een duurzamere wereld. Aan het einde van de presentatie werd de nieuwe Ifmec SDG-brochure uitgereikt.

Het evenement werd afgesloten door Prof. dr. Ed Vosselman, Dean Ifmec Research & Innovation die ons meenam in de ontwikkelingen van onderzoek.

Benieuwd naar de foto's, de terugblikvideo en de presentatie?

2020 09 11 15.35.35 1024X576