Opening Academisch Jaar 2019 & Jubileumfeest Ifmec 25 jaar

25 Jaar Ifmec en Opening Academisch Jaar - Op 13 september heeft Ifmec feestelijk het 25 jarig jubileum en het 30 jarige bestaan van de Post-HBO gevierd op Campus Zonheuvel te Doorn. Het was een feestelijke avond waarbij Ifmec relaties, studenten en oud-studenten samen kwamen en geproost hebben op de afgelopen, maar ook de aankomende jaren!

Voorafgaand aan de gezellige feestmiddag- en avond vond ook onder grote belangstelling de traditionele Opening van het Academisch Jaar 2019-2020 plaats aan de Ifmec Academy.  Hierbij werd het nieuwe onderzoeksthema als onderdeel van de 5 jarige onderzoeksagenda bekend gemaakt door directeur Leo Laanen; strategische informatie vanuit een facilitair perspectief. Het academisch jaar werd geopend door Prof. Dr. Ir. Jan van Dalen. Van Dalen sprak over de rol en het verloop van FM.

De Valedictorian speech werd gegeven door Marjolein Biert (Student of the year Ifmec). Zij sprak over haar prijswinnende studie naar de kritieke succesfactoren die een rol spelen bij het bouwen van een community binnen een science park environment. Hierop aansluitend sprak Jeffrey Saunders in zijn Da Vinci lezing over de impact van een breed scala aan nieuwe technologieën die nu beschikbaar komen voor de werkomgeving en de betekenis daarvan voor Facility Management. 

Benieuwd naar de gegeven presentaties? Download ze HIER!

DSC 0441