Interim Management

Neem vrijblijvend contact met ons op en leer ons alvast kennen.

Wie zijn ze?

Onze Interim Managers zijn ervaren Facility Managers die vele opdrachten hebben gedaan bij verschillende grote en middelgrote ondernemingen. Onder andere hebben zij ervaring met strategie en beleidsontwikkeling, reorganisaties, contractmanagement, aanbestedingen, bouwmanagement en projectmanagement. Wij koppelen facilitaire vraagstukken van een organisatie aan een Facility Manager met de juiste kennis en ervaring voor deze situatie.

IRE 7070
IRE 6624

Onze kracht

Door het warme en grote netwerk kan Ifmec maatwerk leveren bij vraag naar Interim Managers. Wij zijn in staat om uw vakinhoudelijke FM-ontwikkelingsvragen te koppelen aan de kennis en ervaring van de juiste Interim Professional. Via een intakegesprek achterhalen we uw behoefte en kunnen op maat zoeken naar de juiste Interim Professional. Wij verzorgen voor u de bemiddeling en de inzet.

Voorbeelden van opdrachten

Onze Interim Managers zijn allen ervaren Facility Managers die vele opdrachten hebben gedaan bij verschillende grote en middelgrote ondernemingen.

Huis

Organisatieontwerp Facilitair, ICT en Inkoop

Comp

Ontwikkeling concepten belevingsgerichte zorg

Transities

Invoering regiemodel afdeling services

Ontwikkel

Begeleiding van transitietraject naar een nieuw servicebureau

Aanbestedingen

Begeleiden en coördineren van (Europese) aanbestedingen

Manager

Oprichting bouwbureau en uitvoeren van verschillende ver- en nieuwbouw projecten

Wat wij nog meer bieden

Yp

Young Professionals

Onze Young Professionals zijn jonge, ambitieuze en excellent afgestudeerde mensen die aan het begin van hun carrière staan. Dankzij het Young Professional programma bij Ifmec zijn zij in staat zich versneld te ontwikkelen.
Tegel C

Consultants

Onze Consultants zijn ervaren en gedreven werknemers die geen uitdaging uit de weg gaan. De meeste Consultants hebben zelf het Young Professional programma bij ons doorlopen, evenals de Post-HBO en de MBA Facility Management.