Huisvesting & Dienstverlening

Huisvesting

Wij ondersteunen organisaties bij het ontwikkelen van hun huisvestingsstrategie en het ontwerpen van huisvestingsconcepten. Hiervoor maken wij gebruik van de laatste wetenschappelijke inzichten uit onder meer de organisatiepsychologie, neurowetenschappen en milieupsychologie die verankerd zijn in onze body of knowledge.  

Naast strategie, ondersteunen we onze opdrachtgevers ook operationeel om hun doelstellingen te vertalen naar praktische en duurzame facilitaire oplossingen in de werkomgeving. Dit doen we met projectmanagement in het kader van huisvestingsvraagstukken, zoals verhuizingen en verbouwingen. 

Foto kantoor Cushman

Dienstverlening

Van FM wordt verlangd dat zij dienstverlening organiseert die naadloos aansluit bij de behoefte en wensen van gebruikers. Wij geloven in een aanpak waarbij de visie en strategie van onze opdrachtgevers in balans wordt gebracht met de behoeften van gebruikers. Dit vraagt om creatieve, innovatieve en op maat gemaakte dienstverleningsconcepten voor zowel FM-organisaties als FM-leveranciers.  

Onze dienstverlening omvat een breed scala aan services, waaronder het ontwerpen van dienstenverlening, projectmanagement en implementatie, contractmanagement en klanttevredenheidsonderzoeken.  

Graag horen we meer over uw uitdagingen met organisatieontwikkeling! Op onze beurt vertellen we u graag meer over onze aanpak. Maak vrijblijvend een afspraak (live of digitaal) met André Salomonson.