Terugblik Research & Reunion Event en Fusiefeestje 2023

"Elkaar inspireren." Dat stond er centraal, afgelopen donderdag 7 september tijdens ons Research & Reunion event, maar ook zeker tijdens het fusiefeest, waarbij we met zo'n 70 deelnemers terugkeken, maar met name vooruit hebben gekeken naar de toekomst van Ifmec. Op deze pagina vind je het verlag van deze dag, de aftermovie, de verschillende presentaties, en een foto impressie. Deze zijn onder aan deze pagina te vinden.

Na een goede kop koffie tijdens het ontvangst op de inspirerende eventlocatie De Werelt in Lunteren heette Leo Laanen alle deelnemers van harte welkom. Peter Specker trapte het programma af met zijn keynotepresentatie over transparant inkopen binnen de Rijkshoverheid.

Keynotespreker Peter Specker Manager Inkoopinformatie Rijk, Ministerie van BZK

Peter heeft het Programmaplan Verbetering Inkoopinformatie Rijk opgesteld. De ratio achter dit plan is om gebruikers met 1-druk-op-de-knop toegang te geven tot de door hen gewenste inkoopinformatie. Inkoopinformatie die bruikbaar, betrouwbaar en beveiligd is. Het programmaplan heeft geresulteerd in zes projecten voor verbetering van
de inkoopinformatie Rijk. Peter vertelde over zijn visie op samenwerking, en hoe dit ook in Europees verband tot meer samenwerking moet gaan resulteren.

2023 09 07 10.42.23

Research & Reunion. Vervolgens gingen de deelnemers uiteen in twee groepen om de verschillende subsessies te volgen, die gegeven werden door de alumni van de Ifmec Academy. In steeds drie kwartier namen de afgestudeerden de geïnteresseerden mee in onderwerpen zoals duurzame kantooromgevingen en bedrijfsvoering, groene logistiek binnen de stad, en de strategische positie van FM. Alle zes de presentaties zijn terug te vinden onder aan deze pagina. Uiteraard was er ook genoeg ruimte voor ontmoeten en gezelligheid tijdens de verschillende pauzes. Ondanks de prachtige binnentuin die geheel tot onze beschikking stond bleven de meeste deelnemers tóch graag binnen in de met airco voorziene zaal, gezien de hoge temperaturen buiten tijdens deze dag...

R&R En Fusiefeestje 2023 (2)
R&R En Fusiefeestje 2023 (12)
R&R En Fusiefeestje 2023 (18)
CA200619 (1)

Fusiefeestje. Gedurende de middag wisten steeds meer gasten de weg naar Lunteren te vinden, want het Research & Reunion Event vloeide over in het Fusiefeestje! Adviesbureaus Ifmec en Wundershift hebben namelijk in juni 2023 hun activiteiten in facility management samengebracht, waardoor Ifmec nu een van de grootste onafhankelijke Nederlandse adviesbureaus in FM is, en dat moet gevierd worden!

Na een terugblik in de meer dan 25 jaar lange geschiedenis van Ifmec, keek Leo samen met André vooruit naar wat komen gaat. De Academy blijft in vertrouwde handen van Leo en zal zich op kort termijn gaan internationaliseren. André is de nieuwe directeur van Ifmec Consultancy en zal zorg blijven dragen voor een mooi ontwikkeltraject voor onze vele consultants en een goede samenwerking binnen het werkveld. Na de toast werd de bar geopend en konden de deelnemers onder het genot van hapjes, drankjes en een uitgebreide barbecue genieten van het mooie weer. 

Wij kijken terug op een inspirerende en gezellige dag en zijn trots op onze alumni, en iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het programma. Graag ontmoeten we je op een van onze volgende evenementen!

 

Bekijk de foto's van het event